Tuesday, October 03, 2017

Τρόμος πάνω από τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο! Μάθετε πώς θα προστατευτείτε, εσείς και τα παιδιά σας!

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας από σήμερα σε όλα τα πανεπιστήμια του πλανήτη, ιδιαίτερα στα πιο φημισμένα, μετά την ανακοίνωση που έσπειρε τον τρόμο. Την ανακοίνωση ότι προϊστάμενος του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα αναλαμβάνει ο Θανάσης Καρτερός, ο άνθρωπος που πήδηξε το Χάρβαρντ και το δήλωσε κιόλας με το άρθρο του «Σας γαμώ το Χάρβαρντ» στην Αυγή: http://polyk.blogspot.com.au/2016/07/blog-post.html
Με τον νέο του επίσημο ρόλο ως στέλεχος της κυβέρνησης ο Θανάσης Καρτερός θα έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει παντού, μετατρέποντας τον φαλλό του σε έναν παγκόσμιο κίνδυνο, έτοιμο να γονιμοποιήσει τα πάντα στο πέρασμά του.
Φήμες θέλουν το ΜΙΤ, το Μπέρκλεϊ, το Στάνφορντ, την Οξφόρδη, το EPFL και πολλά άλλα μεγάλα πανεπιστήμια να αγοράζουν αντιπυραυλικά συστήματα για άμεση εφαρμογή στον εναέριο και επίγειο χώρο γύρω από τα κτίριά τους, «διότι ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου’ ρθει», όπως δήλωσε ο πρύτανης κορυφαίου ιδρύματος που προτίμησε να μείνει ανώνυμος.
Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν πως ο διορισμός του Θανάση Καρτερού ως προϊσταμένου του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού είναι μια ακόμα απόδειξη του σεβασμού της κυβέρνησης στα λεφτά των φορολογούμενων και της αφοσίωσης του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού προσωπικά στην αριστεία. Οι διορισμοί θα συνεχίζουν να γίνονται αφειδώς, αλλά πάντοτε θα διορίζονται άνθρωποι που ξεχωρίζουν, ιδιαίτερα για τα ανατομικά τους χαρακτηριστικά. Την επόμενη εβδομάδα θα προσληφθεί κάποιος με μεγάλα αυτιά.

  

No comments:

Post a Comment