Tuesday, June 27, 2017

Αχ, τι ωραία να είναι κανείς ευαίσθητος

Θα μάθατε ότι 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από το ΕΣΡ να παρέμβει ενάντια στην "Ελληνοφρένεια", λόγω σεξιστικού αστείου που έγινε στην εκπομπή. Πριν τέσσερα χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας, αρχηγός της αντιπολίτευσης τότε, έστειλε μια επιστολή στον «σύντροφο Μαδούρο». Τότε, κάποιες γυναίκες υπάλληλοι της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα διαμαρτυρήθηκαν επειδή ο πρέσβης τις χούφτωνε όποτε γούσταρε, τις ρωτούσε αν είναι υγρές ή στεγνές, εμφανιζόταν ημίγυμνος και απαιτούσε να του κάνουν μασάζ, προσπάθησε να βιάσει μία από αυτές και τις απειλούσε πως θα τις απολύσει όταν έφτασαν στο σημείο να κάνουν και γραπτές καταγγελίες εις βάρος του. Και ο Τσίπρας έστειλε επιστολή στον Μαδούρο ζητώντας του απλώς να αποσύρει τον πρέσβη, γράφοντας: «Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα». Αυτά έγιναν πριν τέσσερα χρόνια.                                           
Και σήμερα, για το όντως αντιαισθητικό και χαμηλού επιπέδου κατά την γνώμη μου αστείο της "Ελληνοφρένειας", οι 25 Συριζαίοι βουλευτές που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την στήριξη του πρέσβη που βασάνιζε τις γυναίκες υπαλλήλους του, ξεσηκώθηκαν!
Ανάμεσα στους 25, που δεν τους άρεσε το αστείο (μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://news247.gr/eidiseis/politiki/sto-esr-stelnei-h-voylh-thn-ellhnofreneia-gia-seksistiko-sxolio.4738524.html) είναι και ο Τάσος Κουράκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Παιδείας της Ελλάδας και ποιητής, που έχει γράψει τον στίχο: «Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου». 





No comments:

Post a Comment