Wednesday, June 01, 2016

Παρά φύσιν, ναι

Μη σταματάς, Νίκο Φίλη, σ’ το έγραψα και τις προάλλες. Μην σταματάς να ενθουσιάζεις τα πλήθη. «Παρά φύσιν» μας είπε χθες ο υπουργός Παιδείας της Ελλάδας ότι είναι η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στο γυμνάσιο. Δηλαδή είναι παρά φύσιν να καταλαβαίνει ο έφηβος ότι η γλώσσα του δεν προέκυψε από το πουθενά, ως δια μαγείας, αλλά έρχεται πάμπλουτη από τα βάθη των αιώνων, και διατηρεί τις βάσεις της από τότε. Αυτό είναι παρά φύσιν. Δηλαδή είναι κατά την γνώμη του σοδομισμός των παιδιών.
Ελπίζω να είναι πεντακάθαρο σε όλους αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα.
Φροντίζουν ώστε από τον Σεπτέμβρη τα παιδιά του δημοτικού στην Ελλάδα να κάνουν μάθημα λιγότερες ώρες από τα παιδιά στην Ουγκάντα, σε πολλές άλλες χώρες της Αφρικής και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμοΘέλουν να καταργήσουν την επαφή των παιδιών με την ρίζα της γλώσσας.  Προσπάθησαν (μέσω του Μπαλτά) να εξαφανίσουν το αρχαίο θέατρο και κάθε ελληνικό στοιχείο από το Φεστιβάλ Αθηνών, φέρνοντας τον Φαμπρ. Πάλι μέσω του Μπαλτά δαιμονοποίησαν την αριστεία.
Αυτό που στην ουσία συμβαίνει λοιπόν στην Ελλάδα, για να χρησιμοποιήσω μια λέξη που αρέσει στον κ. Φίλη, είναι ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού που βάζει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, υλοποιεί το όραμα του κ. Λιάκου. Με πολύ γρήγορες κινήσεις κάνει ότι μπορεί για να σταματήσουν οι Έλληνες να αισθάνονται ότι αποτελούν έθνος. Σύντομα θα εισάγουν, φαντάζομαι και κάποιο βιβλίο σαν της προστατευόμενης του κ. Λιάκου, κυρίας Ρεπούση, για να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε τη Μικρασιατική Καταστροφή και άλλες σφαγές που έχουμε υποστεί.
Αν δεν έχεις γλώσσα και δεν έχεις ιστορία, είσαι απλώς κάποιος που τυχαία γεννήθηκε κάπου. Είσαι φτερό στον άνεμο. Κι αν είσαι φτερό στον άνεμο, ψάχνεις από κάπου να πιαστείς. Από έναν ινστρούχτορα. Καθοδηγητή. Που θα σου λέει τι θα κάνεις, κι εσύ, χωρίς γνώσεις ούτε στηρίγματα μέσα σου, θα το εκτελείς. Το όραμα μιας άρρωστης μειοψηφίας της ελληνικής αριστεράς γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας.
Μιλώντας πριν από λίγους μήνες με έναν Κρητικό που ζει στα ανατολικά του νησιού και έχει δεκαετίες αγώνων με την αριστερά, μου είχε πει: «τους περισσότερους από αυτούς που είναι τώρα στην κυβέρνηση τους ξέρω προσωπικά. Δεν ανήκουν ούτε στην τρίτη εθνική της αριστεράς και αρκετοί δεν είναι καν με τα σωστά τους. Κι όμως, αυτούς ψήφισε ο λαός για να τον κυβερνήσουν».
Και ενώ συμβαίνει μπροστά μας η εθνοκάθαρση, η αντιπολίτευση, που νοιάζεται μόνο για τους τίτλους των εφημερίδων και των websites, ασχολείται με τους καινούργιους φόρους (που τους περισσότερους θα τους έβαζαν και οι ίδιοι) και με το πού ακριβώς καπνίζει ο κ. Πολάκης.
Παρά φύσιν, ναι. Όλα όσα ζούμε και ετοιμαζόμαστε, παρακολουθώντας αμήχανοι, να ζήσουμε στη συνέχεια.

No comments:

Post a Comment