Monday, October 28, 2013

Κότσια

Βγαίνει λοιπόν χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και κάνει μια προκλητική δήλωση. Λέει ότι θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Το πρόβλημα για μένα δεν είναι τόσο η δήλωση, η οποία παίρνει σβάρνα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και τους ονομάζει όλους εγκληματική οργάνωση.
Το ουσιαστικότερο πρόβλημα είναι ότι λίγο μετά βγαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, "αδειάζει" τον Περιφερειάρχη (που ανήκει στην ΝΔ) και εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα πάρει όλα πίσω και να πει πόσο πολύ λυπάται για το λάθος που έκανε: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=247650&catid=6
Κι εγώ μένω να αναρωτιέμαι πώς αυτός ο άνθρωπος, που δεν έχει τα κότσια να υποστηρίξει ούτε για 24 ώρες την όποια άποψή του μόλις το κόμμα του "βάλει χέρι", επιθυμεί να παραμείνει στην πολιτική. Επιθυμεί να κυκλοφορεί στον δρόμο, να βλέπει τους ανθρώπους της περιφέρειάς του και να τους διαβεβαιώνει πως θα προσπαθήσει να τους λύσει τα προβλήματα. Όταν όλοι τους γνωρίζουν πια πως σε λιγότερο από 24 ώρες οτιδήποτε κι αν τους πει μπορεί να αλλάξει με ένα φύσημα του αγέρα.

No comments:

Post a Comment