Monday, April 10, 2017

Xωρίς IQ

Αρκετοί, στην Ελλάδα, πιστεύουν πως η μεγαλύτερη καταστροφή που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα 90 περίπου δισεκατομμύρια Ευρώ επιπλέον που θα κληθούν να πληρώσουν μέσα σε όλο τον 21ο αιώνα γενιές και γενιές Ελλήνων, μετά την «διαπραγμάτευση» που τάχα έκανε το 2015 και πριν λίγες μέρες.
Κάνουν λάθος, κατά τη γνώμη μου. Η πολύ μεγαλύτερη καταστροφή που έφερε είναι ότι, με τις δηλώσεις των στελεχών του, έχει στείλει στα Τάρταρα τον δείκτη νοημοσύνης της χώρας. Είμαστε πια μια χώρα δίχως IQ. Διότι οι μεν οπαδοί της κυβέρνησης ακούνε τα τέρατα που λένε οι Συριζο-υπουργοί και τα επαναλαμβάνουν σαν να λένε απολύτως φυσιολογικά πράγματα, οι δε αντίπαλοί του έχουν τέτοια λαχτάρα να φύγει επιτέλους ο Σύριζα ώστε είναι διατεθειμένοι ακόμα και να δουν ξανά στην εξουσία ανθρώπους που μας έφεραν μέχρι εδώ. Και βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που μέσα στην απελπισία τους θέλουν απλώς να σπάσουν, να καταστρέψουν ότι βλέπουν μπροστά τους, και νομίζουν ότι η τυφλή οργή – που μόνο σε φασισμό και κτηνωδία οδηγεί – θα δώσει τη λύση.
Το πιο πρόσφατο απίθανο που ακούσαμε, σαν να απευθυνόταν σε πιθήκους, ήταν από τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κοντονή. Που, σε ερώτηση στην Βουλή για τους ποινικούς κρατούμενους που σωρηδόν απελευθερώνει ο Σύριζα (νόμος Παρασκευόπουλου για αποσυμφόρηση των φυλακών), και μόλις βγουν κάνουν νέα βαρύτατα αδικήματα είπε πως η ερώτηση ήταν λαϊκίστικη, αφού «μετά από την παρέλευση ενός διαστήματος έκτισης ποινής θα ήταν ελεύθεροι ούτως ή άλλως»!!!
Άκουσα τη δήλωση, έκλεισα τον υπολογιστή μου και έψαξα για ώρα στο πάτωμα. Έψαχνα να βρω το μυαλό μου, είχε εξαφανιστεί εντελώς.
Αφού ο κρατούμενος μετά από κάποια χρόνια θα βγει από την φυλακή, γιατί να μην τον βγάλουμε πολύ νωρίτερα;!! Εκπληκτική λογική. Την υιοθετούμε και καταργούμε δικαστήρια, φυλακές, αστυνομία, όλα. Μόνο για όσους πρέπει να πάνε μέσα για ισόβια θα χρειαζόμαστε δικαστικό σύστημα, όλοι οι άλλοι έξω, αμέσως. Γιατί να κουραζόμαστε όλοι, αφού κάποτε θα βγουν; Αυτό μας είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας.
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι στις εκλογές του 2015, στην Ζάκυνθο, ο κ. Κοντονής πήρε περισσότερες προσωπικές ψήφους (σταυρούς προτίμησης) απ’ όσες κατάφεραν να πάρουν ολόκληρα τα υπόλοιπα κόμματα. Αν κατέβαινε δηλαδή μόνος του, θα ήταν πρώτο κόμμα στην Ζάκυνθο! Σηκώνω τα χέρια ψηλά.


No comments:

Post a Comment