Monday, January 09, 2017

To θέμα είναι να διασκεδάζεις

12 Σεπτεμβρίου 2016. Ο Νίκος Φίλης δηλώνει: "Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για τα σχολεία. Μετά από 30 χρόνια ξεκινούν χωρίς κενά, όλοι οι δάσκαλοι είναι στην θέση τους":
26 Οκτωβρίου 2016: Με 6000 κενά στα σχολεία κλείνει ο Οκτώβριος.
7 Ιανουαρίου 2017: ο νέος υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου θέτει ως στοίχημα να ανοίξουν τα σχολεία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη χωρίς κενά. Προσθέτει ότι το στοίχημα είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να κερδηθεί, αφού τα κονδύλια θα αξιοποιηθούν με πιο ορθολογικό τρόπο (δηλαδή με πιο ορθολογικό τρόπο από τον τρόπο του Φίλη, που είχε φροντίσει, δήθεν, τα σχολεία να ανοίξουν χωρίς κενά).
Την ίδια ώρα, στην «Αυγή» ο Θανάσης Καρτερός, ξέρετε, αυτός που δήλωσε ότι γαμεί το Χάρβαρντ (http://polyk.blogspot.gr/2016/07/blog-post.html) επιτίθεται εις βάρος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσόγονου, και λέει πως δεν του αρέσει ούτε το πώς στέκεται, ούτε το πώς μιλάει ο Χρυσόγονος. Θα μου πείτε, τι σχέση έχει το πώς στέκεται ένας άνθρωπος; Τι είναι ο Καρτερός, φυσιοθεραπευτής; Είναι προφανής η άγνοιά σας – ο Θανάσης Καρτερός γνωρίζει όλες τις επιστήμες. Ο λόγος που επιτέθηκε στον Χρυσόγονο είναι ότι ο Χρυσόγονος τόλμησε να δηλώσει πως έχει δύο χρόνια να δει τον Τσίπρα για να μιλήσουν για ευρωπαϊκά θέματα, και ότι ο Τσίπρας ενημερώνεται προφανώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον (περιβόητο πια) κ. Καρανίκα!
Εγώ νομίζω πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει πολύ γρήγορα να παραιτηθεί ο κ. Χρυσόγονος, διότι απλούστατα δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται άνθρωποι που δεν στέκονται σωστά και δεν αρέσουν στον Θανάση Καρτερό. Φαντάζεστε να βλέπει μπροστά του συχνά τέτοιους ανθρώπους και να πέσει η λίμπιντό του; Μπορεί, τότε, να αναγκαστεί να σταματήσει κάποια στιγμή να γαμεί το Χάρβαρντ!
Α, και όλοι όσοι τραβάτε τα μαλλιά σας, καθημερινά, όλοι όσοι σκέφτεστε ότι δεν είναι δυνατόν να μας αξίζει μια τέτοια κυβέρνηση πρέπει να κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη και να αναρωτηθείτε γιατί εκνευρίζεστε, αντί να απολαμβάνετε όσα συμβαίνουν. Έχετε διασκεδάσει ποτέ τόσο πολύ, στο παρελθόν;


No comments:

Post a Comment