Monday, January 16, 2017

Χαρά και ευτυχία στη χώρα

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα που συμφώνησαν να πορευτούν παρέα, έτσι γενικά. Κι εσείς, στην ζωή σας και στην δουλειά σας, δεν συμφωνείτε κάθε μέρα με ανθρώπους να συνεργαστείτε στα τυφλά, χωρίς να έχετε ιδέα για το πώς θα συνεργαστείτε; Τι εννοείτε «όχι»; Σας βρίσκω très passé, πολύ ξεπερασμένους, στον τρόπο σκέψης σας. Δεν είστε hip, μοντέρνοι τύποι δηλαδή όπως η Φώφη και ο Γιώργος. Οι οποίοι, στην ανακοίνωση που έβγαλαν, λένε ότι: «τα περαιτέρω διαδικαστικά και οργανωτικά βήματα της συνεργασίας θα εξειδικευθούν σύντομα, αφού προηγουμένως συζητηθούν στα πολιτικά όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών».
Δηλαδή αποφασίζουμε τα δυο μας να συνεργαστούμε, γενικώς και αορίστως, και το πώς θα γίνει η συνεργασία θα το δούμε στην πορεία. Μαζί να’ μαστε, μπας και πάρουμε μερικά ψηφαλάκια παραπάνω (Φώφη) και μπας και ξαναμπούμε στην Βουλή (Γιώργος) και όπως να’ μαστε. Σάμπως είχαμε ποτέ τίποτα να χωρίσουμε, εκτός από την ανάγκη μας για εξουσία;
Και, όπως διαβάζω στις ειδήσεις, εκτός του Γιώργου Παπανδρέου και αρκετά άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν χαρωποί-χαρωποί.
Σκέφτονται μάλλον πως, όλο και κάποιοι ψηφοφόροι που πίστεψαν σε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=XaltMLTUTaY
και τώρα φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ, ελπίζοντας πως το κόμμα που μοίραζε δανεικά λεφτά επί δεκαετίες θα ξαναρχίσει να τα μοιράζει.
Γιατί, καλύτερος είναι ο Αρτέμης Σώρρας που θα μοιράσει 1 τρις;

No comments:

Post a Comment