Friday, October 07, 2016

Ύπουλα μέρη

Θα σας πω ένα μυστικό. Τα τυπογραφεία είναι ύπουλα μέρη. Καμιά φορά, χωρίς να το περιμένεις, επιταχύνουν. Επιταχύνουν πολύ. Κι εκεί που ένα βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει, ας πούμε τον Νοέμβριο, το τυπογραφείο τρέχει και το τυπώνει αρχές Οκτωβρίου. Και το παραδίδει στον Πατάκη, τον εκδότη σου. Και ο εκδότης αρχίζει να το στέλνει στα βιβλιοπωλεία. Και το βιβλίο αυτό είναι το τρίτο της αστυνομικής «Τριλογίας της Κρήτης» (μετά το «Καιρός για Ήρωες» και το «Μια ανάσα μόνο»), το οποίο σημαίνει πως, τουλάχιστον για κάποια χρόνια, πρέπει κι εσύ να αποχαιρετίσεις μέσα σου τον Γιώργο, τον Νικ και την Ρέα. Κι εκεί που έλεγες ότι έχεις λίγο καιρό ακόμα για τον επίσημο αποχαιρετισμό, ανακαλύπτεις πως δεν έχεις πια.
«Δεν είσαι εδώ». Από την επόμενη εβδομάδα, στα βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες ακολουθούν, εδώ στο blog αλλά και στο Facebook: https://www.facebook.com/pol.koutsakis, κάμποσες ειδήσεις για το βιβλίο.
Είχα ποστάρει το εξώφυλλο, να και το οπισθόφυλλο. Για όλους όσοι το περιμένατε, ελπίζω να σας ανταμείψει για την υπομονή σας.



1 comment:

  1. Καλοτάξιδο.
    Χαιρετισμούς στη Δέσποινα.
    Καλή δύναμη σε όλους σας.
    Πότε θά ρθετε για καμιά τσικουδιά που λένε;

    ReplyDelete