Monday, July 01, 2013

Δεν θέλει και πολλή σκέψη...

Κάθονται όλοι (οι μπασκετικοί) τώρα και ψάχνουν, λέει, γιατί έφυγε ο Κάιλ Χάινς από τον Ολυμπιακό. Ένα εξαιρετικό παιδί, όπως παραδέχονται όλοι, και ένας εξίσου εξαιρετικός παίχτης. Δύο από τις πολύ ευγενικές (υπερβολικά ευγενικές, γι' αυτά που έζησε εδώ στην Ελλάδα) απαντήσεις του στην συνέντευξη που έδωσε στον "Πρωταθλητή" τα λένε όλα (οι απαντήσεις παρακάτω).


-το αν έπαιξαν ρόλο τα επεισόδια: «Όχι, δεν έπαιξαν μεγάλο ρόλο αυτά τα συμβάντα. Αυτό επηρέασε τους γονείς μου γιατί φοβόντουσαν για τη σωματική μου ακεραιότητα. Εγώ είχα συνηθίσει. Η αφοσίωσή μου στην ομάδα ήταν τέτοια που δεν με ένοιαζε. Οι δικοί μου όμως δεν ήθελαν να ρισκάρω ξανά».

-το άδοξο τέλος στον τρίτο τελικό της Α1: «Αυτό ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Είμαστε μια ομάδα που έκανε συνέχεια αυτό: γύριζε τα παιχνίδια. Αξίζαμε μεγαλύτερο σεβασμό από μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού».

Ο άνθρωπος έφαγε φωτοβολίδα στην πλάτη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (http://www.woop.gr/content/99173/photovolida-petuhe-ton-hains) στον τελικό του κυπέλλου, και σφάδαζε στη μέση του γηπέδου. Μετά, στον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να παλέψει να κερδίσει το παιχνίδι επειδή οι κάφροι της δικής του ομάδας έκαναν "ντου" στο γήπεδο και ο αγώνας διακόπηκε. Όταν βρίσκεται λοιπόν μια άλλη σούπερ ομάδα (ΤΣΣΚΑ) που σου δίνει περισσότερα λεφτά και ηρεμία να κάνεις την δουλειά σου, γιατί να το σκεφτείς; Και πολύ έκατσε.

Όσο οι ομάδες δεν αποφασίζουν να αποβάλλουν από τις κερκίδες εκείνους που πάνε στο γήπεδο για να εκτονώσουν την βία που κυβερνά το μυαλό τους, μακάρι όλοι οι σπουδαίοι παίκτες να φύγουν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

No comments:

Post a Comment