Sunday, July 16, 2017

Σατανάδες, σατανάδες!

Ευτυχώς, μάθαμε επιτέλους ποιοι άνθρωποι ψηφίζουν ΝΔ σε αυτή τη χώρα. Μπορεί να είναι μερικά εκατομμύρια άνθρωποι, οπότε δυσκολευτήκαμε να το μάθουμε, αλλά τους εντοπίσαμε όλους, γιατί έχουμε κυβέρνηση που ξέρει να ερευνά. Σύμφωνα λοιπόν με τον Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, κύριο Νίκο Καρανίκα, οι άνθρωποι που ψηφίζουν ΝΔ είναι:
-        Όσοι δέρνουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους
-        Όσοι βασανίζουν μετανάστες και πρόσφυγες
-        Όσοι κλέβουν το κράτος
-        Όσοι έχουν τα λεφτά τους έξω από την χώρα
-        Όσοι βρίζουν τους γκέι
-        Όσοι χτίζουν αυθαίρετα
-        Όσοι μπαζώνουν τις παραλίες μπροστά στο εξοχικό τους
-        Όσοι δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους
-        Όσοι έχουν πληρώσει για να πάρουν το πτυχίο τους
-        Όσοι ρουφιανεύουν και εκμεταλλεύονται τον συνάνθρωπό τους
-        Όσοι υποκλίνονται στους Ναζιστές
-        Όσοι παραγράφουν την Ιστορία
Με λίγα λόγια, η εξονυχιστική επιστημονική έρευνα που διεξήγαγε η κυβέρνηση απέδειξε πως την ΝΔ την ψηφίζουν όλοι οι σατανικοί άνθρωποι στην Ελλάδα.
Ευτυχώς, υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Καρανίκας για να πρωτοστατήσουν στην μάχη του ΚΑΛΟΥ έναντι στον ΣΑΤΑΝΑ. Ακούγεται πως θα τους βοηθήσει στην μάχη και η Ελένη Λουκά.
Σοβαρά τώρα: σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα του κόσμου τύχαινε στέλεχος της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης να κάνει τέτοιο ποστ, θα πήγαινε σπίτι του την επόμενη μέρα και δεν θα επέστρεφε ποτέ στην πολιτική σκηνή.
Ο Νίκος Καρανίκας δεν πάει πουθενά, γιατί αυτά τα εμφυλιοπολεμικά παραληρήματα εκφράζουν ακριβώς την κυβέρνηση του τόπου. Είναι μια κυβέρνηση που εξελέγη πατώντας σε κηρύγματα μίσους και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει το μίσος ζωντανό, για να επιβιώσει.
Στο ίδιο ποστ του, στο Facebook, ο άνθρωπος που από τρελός follower της Ελένης Μενεγάκη στο twitter βρέθηκε στο μέγαρο Μαξίμου να σχεδιάζει τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης αποκαλεί τον Διονύση Σαββόπουλο αμοράλ (ανήθικο) κλέφτη τραγουδιών. Προφανώς αναφέρεται στα τραγούδια του cd «Ξενοδοχείο», τα οποία ο Σαββόπουλος έχει διασκευάσει βάζοντας ελληνικούς στίχους και γράφοντας σε καθένα ακριβώς ποιος είναι ο αρχικός του δημιουργός. Ανάμεσα στα τραγούδια του «Ξενοδοχείου» περιλαμβάνονται μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, αφού ο Σαββόπουλος με πολύ σεβασμό κατάφερε να τα κάνει δικά μας.
Αυτό που ξαναζούμε είναι η εποχή της Αυριανής. Ένα καθεστώς που χρησιμοποιεί πολιτικές κινήσεις βόθρου για να συνεχίσει να κυβερνά. Τότε έβριζαν τον Χατζιδάκι (και όλους τους «δεξιούς»). Τώρα τον Σαββόπουλο (και πάλι όλους τους «δεξιούς»).
Όλα τα πρόσωπα που καλλιεργούν το μίσος έχουν ένα αφεντικό, που τους λέει τι να κάνουν, σε ποια ένστικτα να απευθυνθούν. Το αφεντικό τους λέγεται Αλέξης Τσίπρας. Απλώς δεν τους πληρώνει εκείνος. Τους πληρώνεις εσύ, που διαβάζεις αυτό το κείμενο. Και την δράση τους θα την πληρώνει ακριβά για πολλά-πολλά χρόνια στο μέλλον η χώρα. 

No comments:

Post a Comment