Monday, May 15, 2017

Αποκλειστικές πληροφορίες! Όλη η αλήθεια για την εναέρια μονομαχία του Πάνου Καμμένου

Με αποκλειστικές πληροφορίες από το Πεντάγωνο έρχεται σήμερα το blog. Πληροφορίες που δεν έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες όχι μόνο για λόγους εθνικής ασφάλειας, αλλά και λόγω της έμφυτης σεμνότητας που διακρίνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Το πλατύ κοινό δεν γνωρίζει ότι ο κ. Καμμένος δεν περιορίζεται στα τυπικά του καθήκοντα, αλλά δύο φορές την εβδομάδα ανεβαίνει ως συγκυβερνήτης σε F-16 και πετάει πάνω από το Αιγαίο για να επιβλέπει την εθνική μας ασφάλεια. Σε προχθεσινή αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών, το F-16 του κ. Καμμένου βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένο από έξι τούρκικα αεροσκάφη που του την είχαν στήσει μπαμπέσικα. Τα πυρά των Τούρκων τραυμάτισαν σοβαρά τον κυβερνήτη του F-16, που έχασε τις αισθήσεις του, αναγκάζοντας τον υπουργό να αναλάβει τον έλεγχο του αεροσκάφους, κάτι που έκανε χωρίς δυσκολία αφού έχει δει 35 φορές το Top Gun. Μετά από 2 high yo-yo, 3 low yo-yo, μία μανούβρα Χερμπστ και μία Πουγκάτσεφ Κόμπρα, που είναι η αγαπημένη κίνηση του υπουργού, οι Τούρκοι πιλότοι ήταν τόσο ζαλισμένοι ώστε 3 αεροσκάφη τράκαραν μεταξύ τους και ανατινάχτηκαν, άλλα δύο έπεσαν από τα πυρά του υπουργού και ο έκτος κατατρομαγμένος έφυγε πίσω για την Τουρκία.
Ο υπουργός οδήγησε με ταχύτητα και ασφάλεια το αεροσκάφος πίσω στη βάση του, σήκωσε στα στιβαρά του μπράτσα τον τραυματισμένο κυβερνήτη και τον έβαλε ο ίδιος μέσα στο νοσοκομειακό. Βγαίνοντας, ο άνεμος που φυσούσε μανιασμένα έκλεισε την πόρτα του νοσοκομειακού πριν προλάβει ο υπουργός να τραβήξει το χέρι του, και η πόρτα του μάγκωσε το μεσαίο δάχτυλο.
Μετά, ο υπουργός για να χαλαρώσει από την ένταση της αερομαχίας πήγε σε έναν αγώνα πόλο γυναικών να δει την ομάδα που υποστηρίζει, και οι άθλιοι της αντιπολίτευσης ισχυρίζονται πως έκανε χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.
Όπως είναι φανερό από την φωτογραφία ο υπουργός προσπαθεί απλώς να εξηγήσει την άποψή του στους απέναντι οπαδούς, και δεν μπορεί, από τον πόνο, να κουνήσει το χτυπημένο του δάχτυλο. Θα του ήταν πανεύκολο να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη, αλλά δεν θα το κάνει, επειδή δεν του αρέσει να διαφημίζει τους αγώνες του στον αέρα, στη θάλασσα και στη στεριά υπέρ του έθνους.
Και αυτή είναι όλη η αλήθεια.

No comments:

Post a Comment