Monday, November 30, 2015

Ένας φορτωμένος, αποχαιρετιστήριος Δεκέμβρης

Τα όμορφα πράγματα συνήθως πέφτουν μαζεμένα. Αυτόν τον Δεκέμβρη, που για μένα είναι αποχαιρετιστήριος (ελπίζω προσωρινά) αφού ξαναφεύγω από τα αγαπημένα μου Χανιά και την χώρα, οι εκδηλώσεις έπεσαν μαζεμένες. Μάλλον για να αυξήσουν την συγκίνηση.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
3 Δεκεμβρίου, στον Ιανό της Αθήνας, παρουσίαση του Baby Blue.


11 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, παρουσιάζουμε μαζί με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα το «Ταξίδι Μέλιτος», το καινούργιο μυθιστόρημα του Μίμη Ανδρουλάκη που βασίζεται στην ζωή του Ελ. Βενιζέλου και εστιάζει στα χρόνια μετά την ήττα του το 1920.



Το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου είναι η καλύτερη εκδήλωση από όλες, αφού θα έχω την χαρά να δω το παιδικό θεατρικό έργο «Ένας Κρητικός που τον έλεγαν Δία» της μητέρας μου, Νανώς Σπανουδάκη-Κουτσάκη, να ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από τον Σύλλογο Φίλων του Θεάτρου. Είναι ένα πολύ αστείο και σοβαρό ταυτόχρονα έργο για μικρούς και μεγάλους, είμαι βέβαιος πως θα το χαρείτε πολύ. Και υπάρχει και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που θα σχετιστεί με την εκδήλωση. Περισσότερες λεπτομέρειες, πολύ σύντομα!

Και, στις 28 Δεκεμβρίου, νομίζω ότι ο κύκλος των εκδηλώσεων κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο. Στο υπέροχο ιστορικό καφέ του Κήπου μας, θα γίνει η παρουσίαση του Baby Blue στα Χανιά. Που δεν θα είναι μόνο παρουσίαση, αλλά και αποχαιρετιστήριο πάρτι.


Θα χαρώ πολύ να σας δω σε κάποια από αυτές τις εκδηλώσεις.



No comments:

Post a Comment