Monday, September 18, 2017

ΕΜΕΤΩ

Ακολουθεί σύντομο ενημερωτικό μήνυμα της οργάνωσης Έλα ΜωρΈ ΤΏρα (ΕΜΕΤΩ).
Αγαπητέ συμπολίτη, απευθυνόμαστε σε σένα που είσαι ψαγμένος, έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και δεν παρασύρεσαι από τα άθλια ΜΜΕ που προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον υπουργό Παιδείας και πρόεδρο της οργάνωσής μας κ. Κώστα Γαβρόγλου. Απευθυνόμαστε σε σένα και σε ενημερώνουμε για το πώς πραγματικά έχουν τα πράγματα σχετικά με τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας.
Τις προηγούμενες μέρες, ο πρόεδρος της οργάνωσης είχε την ευκαιρία να διατρανώσει το μήνυμά μας σε δύο περιπτώσεις.
Η πρώτη ήταν όταν η Σύγκλητος και το Πρυτανικό Συμβούλιο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ομόφωνα ζήτησαν δικαστική και αστυνομική συνδρομή για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών μέσα στο πανεπιστήμιο. Ο πρόεδρός μας, κ. Γαβρόγλου, φυσικά αποδοκίμασε αυτή την εξωφρενική κίνηση. Όπως η οργάνωσή μας έχει δηλώσει: «Έλα μωρέ τώρα, κάνουμε θέμα και τα ναρκωτικά ή την πορνεία μέσα στα πανεπιστήμια. Η παραβατικότητα δεν λύνεται μόνο με την αστυνομία, θα φτιάξουμε μια επιτροπή να το συζητήσουμε το θεματάκι και θα δούμε τι μπορεί να γίνει χωρίς μπάτσους και ιστορίες».
H δεύτερη ήταν όταν πιάστηκαν οι 106 φοιτητές που αντέγραψαν στην Πάτρα. Απέναντι σε όλους τους παλαιολιθικούς τύπους που ήθελαν την τιμωρία των φοιτητών, ο πρόεδρός μας στάθηκε μόνος, ως γίγας που είναι, και κατέθεσε την διαφωνία του. Όπως η οργάνωσή μας έχει δηλώσει: «Έλα μωρέ τώρα, κάνουμε θέμα την αντιγραφή 106 φοιτητών. Δεν χρειάζονται τιμωρίες. Μια ημερίδα θα οργανώσουμε, μια ανοιχτή συζήτηση, να δούμε τι γίνεται, να δούμε τι σημαίνει διδασκαλία στα Πανεπιστήμια, να καταλάβουμε γιατί αντιγράφουν, να μπούμε λίγο στην ψυχολογία τους, να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν ότι η αντιγραφή δεν είναι ότι καλύτερο, γιατί παιδιά είναι στο κάτω-κάτω, ένα-δυο-πέντε-δέκα λαθάκια έκαναν και δεν ήταν και 1000 φοιτητές, μόνο 106 αντέγραψαν, οπότε μην τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα».
Ένα τελευταίο σχόλιο για εκείνους τους δημοσιογράφους που τόλμησαν να σχολιάσουν την δήλωση του προέδρου μας: «Εγώ είμαι από τη γενιά που δώσαμε μεγάλη μάχη να μην υπάρχουν εξετάσεις και να υπάρχουν εργασίες» και να αναρωτηθούν γιατί, τότε, αυτός που είναι ενάντια στις εξετάσεις διπλασιάζει τις πανελλήνιες.
Η απάντησή μας είναι: Έλα μωρέ τώρα, που θέλετε εσείς οι κακομοίρηδες να συλλάβετε τον τρόπο σκέψης του προέδρου. Πηγαίνετε να κρυφτείτε πίσω στις σπηλιές σας κι αφήστε τον επιτέλους να μεγαλουργήσει. Για τα παιδιά μας και για το μέλλον της χώρας. 

No comments:

Post a Comment