Monday, July 04, 2016

Ο άνθρωπος που τερμάτισε το κόμπλεξ

Πριν σας μιλήσω για έναν πολύ σεξουαλικό άντρα σήμερα, θέλω να σας πω πόσο περήφανος είμαι για τους Έλληνες φοιτητές μου που έφυγαν στο εξωτερικό (και για όσους έμειναν και προσπαθούν στην Ελλάδα, βέβαια, αλλά γι’ αυτούς θα μιλήσουμε μια άλλη φορά). Είμαι πολύ περήφανος και για πολλούς άλλους φοιτητές, που δεν τους επέβλεψα προσωπικά, και επίσης έφυγαν στο εξωτερικό να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Θα μου πείτε: πώς κολλάει η περηφάνια για τους φοιτητές με το σεξ; Ούτε εγώ το γνώριζα ότι κολλούσε, μέχρι που, πριν τρεις μέρες, διάβασα στην «Αυγή» το άρθρο του υπερσεξουαλικού κυρίου Θανάση Καρτερού, με τίτλο: «Σας γαμώ το Χάρβαρντ»: http://www.avgi.gr/article/10811/7051282/sas-gamo-to-charbarnt
Ο κύριος Καρτερός, θέλοντας να μας εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι να μπουν τα κόμματα στα σχολεία και να δηλητηριάζουν τα παιδιά από την δευτέρα λυκείου, έκανε επίθεση στον κ. Μητσοτάκη, που δεν θέλει να συμβεί αυτό (και μπράβο του που δεν το θέλει, παρόλο που εγώ το κόμμα του δεν το υποστηρίζω). Και στήριξε την επίθεσή του, ο κ. Καρτερός, στο ότι ο Μητσοτάκης έχει πτυχία από αμερικάνικα πανεπιστήμια, όπως το Χάρβαρντ. Το οποίο ο κ. Καρτερός θέλει να το πηδήξει και μέσα στο άρθρο του φαίνεται να πιστεύει ότι θέλουν να το πηδήξουν και όσοι έφηβοι στην Ελλάδα δεν είναι πλούσιοι.
O κ. Καρτερός προφανώς περνάει τον περισσότερο χρόνο του κάνοντας σεξ, προπονούμενος για να πηδήξει το Χάρβαρντ, κι έτσι δεν γνωρίζει μερικά πράγματα, οπότε θα ήθελα να τον ενημερώσω γι’ αυτά. Θα ήθελα να του πω δηλαδή ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φοιτητών που πηγαίνουν για μεταπτυχιακές σπουδές στα μεγάλα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής δεν είναι καθόλου, μα καθόλου πλούσιοι. Είναι παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φύγουν στο εξωτερικό, γι’ αυτό κάνουν τεράστια προσπάθεια να αριστεύσουν και πηγαίνουν με πλήρεις υποτροφίες σε αυτά τα «κακά» πανεπιστήμια που προάγουν την αριστεία. Την αριστεία που είναι «ρετσινιά» για την κυβέρνησή μας, που τόσο λατρεύει ο κ. Καρτερός. Είναι παιδιά που, μετά, με εφόδιο τα διπλώματα από αυτά τα πανεπιστήμια, κάνουν σπουδαίες καριέρες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Ξέρετε, από αυτές τις καριέρες που είναι «χολέρες» όπως γράφει και ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας, που περνάει τη μέρα του τουιτάροντας στην Ελένη Μενεγάκη πόσο κουκλάρα είναι. Δεν αποκλείω ο κ. Καρτερός να πάρει μαζί του τον κ. Καρανίκα όταν πάνε να πηδήξουν το Χάρβαρντ, αφού και οι δύο είναι πολύ νταβραντισμένοι άντρες.
Επίσης, να ενημερώσω τον κ. Καρτερό ότι ακόμα και πολλοί φοιτητές που έχουν μια κάπως μεγαλύτερη οικονομική άνεση κυνηγούν τις υποτροφίες αυτές, για να νιώσουν ότι στέκονται στα πόδια τους μόνοι τους και δεν επιβαρύνουν τους γονείς τους. Άλλοι, που πηγαίνουν αρχικά με χρηματοδότηση από το σπίτι τους, βρίσκουν δουλειά παράλληλα με τις σπουδές τους ή παίρνουν υποτροφίες αφού φτάσουν σε Ευρώπη/Αμερική, για τους ίδιους λόγους.
Στο άρθρο του κ. Καρτερού, που αποτελεί μνημείο κομπλεξισμού, υπονοείται ότι οι έφηβοι που πηγαίνουν σε λύκεια φτωχότερων περιοχών της Ελλάδας είναι εξ ορισμού απέναντι στον κ. Μητσοτάκη, επειδή εκείνος σπούδασε σε ένα σπουδαίο πανεπιστήμιο. Με λίγα λόγια, ο κ. Καρτερός είναι ένας βαθιά ρατσιστής άνθρωπος, ένας άνθρωπος που θέλει να βάλει τους εφήβους αυτούς «στη θέση τους». Θέλει να τους εξηγήσει ποιο είναι το μέλλον τους. Το μέλλον τους είναι, όπως περήφανα γράφει ο ίδιος σαν να λέει κάτι καταπληκτικό, να παίρνουν «πτυχία καταλήψεων» (θα τα μοιράζει άραγε ο ίδιος;). Είναι σαν να τους λέει: αφήστε τώρα τα όνειρα για μεγάλες σπουδές, εδώ θα κάτσετε, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια που δεν δίνουμε φράγκο τσακιστό εμείς ως κυβέρνηση, αλλά θα σας αφήνουμε να τα καταλαμβάνετε για να εκτονώνεστε, εδώ θα μείνετε και πολύ σας είναι.
Κι όμως, ο κ. Κρατερός λέει κι άλλα, πολύ χειρότερα! Μας λέει ότι όσοι δεν θέλουν να ψηφίζουν οι μαθητές από την δευτέρα λυκείου το κάνουν επειδή δεν θέλουν να «πλημμυρίσουν οι εκλογικοί κατάλογοι με γυφτάκια από το Περιστέρι και την Τούμπα». Καταρχάς, «αριστερέ» δημοσιογράφε, από πού κι ως πού αποκαλείς τα παιδιά «γυφτάκια»; Δήθεν ότι ο Μητσοτάκης τα σκέφτεται έτσι, μόνο που το άρθρο το γράφεις εσύ, δικιά σου είναι η λέξη, εσύ τα έχεις έτσι στο μυαλό σου.
Δεύτερον, ένα χρόνο αργότερα, που τα παιδιά θα γίνουν 18 χρονών, δεν θα πλημμυρίσουν τους εκλογικούς καταλόγους; Πρέπει να τους πλημμυρίσουν ενώ είναι ακόμα στο σχολείο;
Μας λέει επίσης, ο κ. Καρτερός, ότι όσοι δεν διαθέτουν κανένα πτυχίο πρέπει να πάρουν το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους. Καταρχάς, αυτό έχει ήδη γίνει, μεγάλε. Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας είναι ο Φίλης, με μηδέν πτυχία. Αλλά καταλαβαίνω πως εσύ εννοείς τους μαθητές. Ωραία, λοιπόν. Γιατί να περιοριστούμε στους 17άρηδες; Όπως έγραψα στα δύο κείμενά μου της περασμένης εβδομάδας, άνετα μπορούν να ψηφίζουν και οι 12χρονοι. 
Το καλύτερο βέβαια το άφησα για το τέλος: διαβάστε ξανά το link της Αυγής, για το άρθρο του κ. Καρτερού. Δείτε ότι το Harvard το γράφουν: “Charbarnt”. Για τέτοια γνώση μιλάμε.
Την Ελλάδα την κυβερνούσαν για πολλά χρόνια άνθρωποι στην πλειοψηφία τους διεφθαρμένοι. Και στην θέση τους διαλέξαμε να την κυβερνήσουν τώρα άνθρωποι στην μεγάλη πλειοψηφία τους ανίδεοι, γεμάτοι κόμπλεξ, γεμάτοι μίσος για οτιδήποτε δείχνει υγιή φιλοδοξία, άνοδο πνευματικού επιπέδου, αριστεία, επικοινωνία με τις σπουδαίες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού.
Άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι θα έχουν από κάτω έναν κακομοίρη λαό, που θα τον κυβερνούν καλοπερνώντας οι ίδιοι και θα του πουλάνε επαναστατικά φούμαρα για να τον τυφλώνουν. 

No comments:

Post a Comment